Kan själv

Elias är en envis liten pojke och tycker att han kan det mesta själv redan. Därför blir han sur på mamma när han inte får äta själv eller hjälpa till att läsa tidningen. Det är svårt att läsa tidning tillsammans med Elias då han bläddrar väldigt fort och gärna komprimerar artiklarna genom att skrynkla sidorna.
Fast han är väldigt duktig också. Han tränar sin fingermotorik flitigt med nappen och sina leksaker. Elias tycker det är väldigt roligt att dra ut nappen för att prova sätta tillbaka den själv. Han lyckas en hel del av gångerna. Igår när vi var på vår dagliga promenad med Berta var Elias trött och låg och pillade med nappen innan han somnade. När jag senare kikade till honom i vagnen upptäckte jag att han fått nappen upp och ner denna gången, men det verkade gå lika bra det. Han sov väldigt nöjd under hela promenaden.
I måndags var han väldigt sur på mamma när hon skulle ge honom vatten i nappflaskan efter dagens lunch. Eftersom jag vet att han bara kastar flaskan i golvet om han får den när han sitter i stolen la jag honom på golvet och tänkte att vi provar väl. Och tänka sig, Elias hade rätt, han kunde själv.
Tänker dock inte låta honom äta själv än, så roligt ska vi inte ha.Han blev dock lite förvånad själv att det gick så bra och helt överlycklig. Därför var han tvungen att prova om man kunde göra sitt lyckosprattel samtidigt.Fast det dröjde inte länge innan flaskan åkte ur munnen.Då fick mamma hjälpa honom lite.Men redan dagen efter klarade han helt själv att få flaskan i munnen utan hjälp. När pappa kom hem från jobbet visade vi honom hur duktig Elias var. Pappa blev så imponerad att han sprang och hämtade videokameran och dokumenterade tillfället på film också.
1 Anonym:

skriven

Gulleplutten då. Längtar efter dig. Mormor.

2 Jennie:

skriven

ååh så sött :D

3 Anna:

skriven

åh han är ju så söt :)

4 Anonym:

skriven

Sv; Bowling är skitkul!

Men det där med kaniner har jag aldrig kört..

5 Camilla:

skriven

svar: låter härligt :)

jag ska nog inte göra så mycket, har väldigt mycket skolarbeten som ska göras. men på påskafton blir det nog påskmiddag iallafall :)

6 soffie:

skriven

underbar han är så fina bilder,

GLAD PÅSK

7 Helena:

skriven

Var det så länge sedan?

11 år.

Ja, tiden går fort när man har roligt.

Vi ses i morgon, jag ringer när jag handlat.

8 jayne:

skriven

hi hi hi hi... vilket glädjespratt!!!

Man får inte glömma dessa glädjespratt även när man är stor... tänk om man blivit lika glad för lika "lite" nu som förr... då skulle det varit en massa glädjespratt ute runt oss!!!!

Glad påsk på dej och familjen.

9 A:

skriven

Känner igen det där! : )Vilken sötnos!

10 brosan:

skriven

ja det får vi ta och göra. glad påsk på er med. kram

11 Camilla:

skriven

svar: tack så jätte mycket :) det hoppas jag också! hehe det kan nog stämma, men det är som sagt roligare om man kan få solsken! :)kul att du tyckte om den, det får du gärna göra :) skulle va roligt att se resultatet :)

ha en fin kväll

Kommentera här: