GodbitarHan blir bara större och duktigare min lille godbit. Som ni ser sitter han alldeles själv bland kuddarna i mitten, nä han kan inte riktigt sitta själv än men en kort sekund med mamma alldeles intill och en snabb fotograf lyckades få till den bilden. Babysittern och ett spelande babygym är två roliga saker att slå på och dra i och givetvis ska allt man får tag  i in i munnen. Fingrarna är favoriter.  Det är ju så roligt att upptäcka saker.
På badet börjar han bli en riktig liten fisk, åtminstonne när han simmar bröstsim. Vid ryggsim är det roligare att ha fötterna rakt upp i luften för egen beskådan. En av de andra mammorna har en digitalkamera som kan fotografera under vatten. Tyvärr har det inte tagits något sådant på Elias än, han fick inte dyka förra gången pga nästäppa men det tar vi igen nästa gång. Vi dök en gång första gången vi började med dykövningarna och det gick jättebra, lite förvånad blev han men inte alls rädd. Så det ska bli kul att se hur han reagerar vid nästa tillfälle.
Elias brukar vara väldigt tyst när vi är på allmänna platser och jag får ofta frågan om han alltid är lika snäll och lugn. Jag kan tala om att det är han inte alltid hemma, snäll är han givetvis. Men han kan vara både gnällig, skrikig och missnöjd även han och när han sätter den sidan till kan han ha ett väldigt temperament. Undrar vem han fått det ifrån...? Det är inte bara till utseendet man märker att han är min son, hi hi. Fast oftast är han väldigt glad och busar med sin mamma och skrattar högt när hon kommer på det och kallar honom för busunge. Elias är en riktig liten snackis och för ett tag sen upptäckte han att man kan leka med olika toner i rösten, jag trodde han hade lagt det på hyllan men nu när han blivit frisk från förkylningen kom stora alfabetet med de höga tonerna fram igen när han leker.
1 Helena:

skriven

Oj så stor han ser ut på bilderna. Men han har ju blivit en stor och duktig pojke också.

Skönt att ni är bättre nu.

Kramar till er.

2 soffie:

skriven

oj va snabbt det går så fin han är ser ut som en liten funderare.

Härligt fotocollage du har gjort,

kram

3 Jennie:

skriven

gud va söt han e :)

svar; va kul att jag kan glädja dig lite med min glädje :)

4 Emma:

skriven

Javisst, inget som kan gå i tusen bitar där inte ;-)

Ok, härligt! Vi ska dit imorrn o plaska :-)

Oh vad stor han har blivit.. Så fort det går.

Kram

Kommentera här: