Husdröm

Äntligen har min husdröm gått i uppfyllelse.
För några veckor sedan var vi på en husvisning hos LB-hus i Pakbyn i Hyllinge. Vi hade tidigare varit där och titta på A-hus, det är nämligen dessa två hus leverantörer som har tomterna där, men de hade inget hus som vi tyckte passade oss.
Försäljaren på LB-hus bokade in oss på ett möte där vi fick en produktionskalkyl att ha med till banken när vi skulle söka byggnadskreditiv. Banken sa ja. Jippiee!! Det var lite brådis eftersom vi vill bygga nästan nyckelfärdigt och göra en del måleri- och snickeriarbete själv, LB-hus slutade med detta utförande 1/11. Vi hann, tack vare vår kontakt på banken kunde ge oss ett snabbt svar skrev vi på för huset den 30/10.
Nu väntar vi på nybyggnadskartan från Åstorps kommun så att huset kan placeras in och bygglov kan sökas.
Allt har gått så fort, man känner sig lite snurrig. Men jag är så LYCKLIG!!!


Huset Classic 159, kommer ha vit puts och tegelröda takpannor.


Planlösningen på nedervåningen. Vi har valt oinredd ovanvåning, den kommer vi inreda själv. Än så länge är vi ju bara tre och då räcker nedervåningen gott och väl.


Vår tomt är nr 18 på kartan.

Området, ett stenkast från ett stort köpcentrum. Även nära till E4:an och E6:an, trots att vi flyttar längre från Lund får sambon ändå inte mycket längre restid till jobbet. Han får ju köra småvägarna nu.
Lydinge golfbana ligger också alldeles intill och det är inte långt till söderåsens härliga natur och strövområden.Famila köpcentrum med city gross och ica maxi, Bauhaus, EM-möbler. Alldeles inpå husknuten (nästan), inte illa. Ytterligare en liten bit bort ligger Väla köpcentrum i Ödåkra och IKEA Helsingborg som just nu håller på att byggas om och bli jättestort.
Och inte minst 5 km hem till mormor och morfar.
1 Emma:

skriven

Jaa vad mysigt :-)Ohh GRATTIS till huset!! Vad kul :-)

2 Jennie:

skriven

åh va kul:D GRATTIS!

3 soffie:

skriven

men ååå va trevligt GRATTIS!!!

Å närheten till mormor å morfar det kan ju ej bli bättre,

Va fint det kommer bli.

må gott

4 brosan:

skriven

glömde nämna att det ät 10-15 min hem till mig, då får det ta o bli inflyttningsfest sen när huset är rest och allt är på plats...

5 Therese & Felix:

skriven

Grattis till huset! Kul att ni valt ett precis likadant hus som vi bor i! =) Fast vi har bott i vårt i ca 3 år nu! Är supernöjda! =) Den sk klädvården är lite liten bara!

6 Cicci:

skriven

Hur stor är tomten?

Ska ni bygga garage också?

Får man fråga vad ni har fått för pris på huset (och ev då garaget?). Vi ska träffa en säljare idag, eftersom vi intevet om det kommer gå vägen med banken så vågar jag inte börja blogga än :-)

Kommentera här: