Framgångar

Tiden bara rusar iväg och likaså Elias utveckling.


Här sittränar vi med en massa kuddar runt, för säkerhets skull. Man vet aldrig när den här lille busen får för sig att slänga sig rakt bak i ett glädje fnatt tillsammans med en leksak.När man har en bilgalen morfar är det bäst att börja odla bilintresset och övningssköra tidigt.Övning ger färdighet, se så bra jag sitter här i trädgården hos mormor och morfar. Roliga leksaker har dem där också. Morfar satte upp ett parasoll, där satt Elias som en prins och njöt i det fina vädret. Nya fina adidas skor skämde de bort honom med också, men visst är de tuffa.Kravlingen börjar mer och mer övergå i krypförsök. Elias använder sig just nu av metoden att dra med överkroppen och skjuta på med ett knä. Det fungerar bra och fort går det. Mamma har fullt sjå att hänga med.Håret det växer också. Så här söt frisyr har man när man legat och myst tillsammans med mammma bland kuddarna i soffan.I helgen var vi på 1-års kalas. Det var nästkusinerna Sofie och Nicole som fyllde år. Mamma som tycker om att pyssla tillverkade ett sött (om hon får säga det själv) födelsedagskort.Firandet var förlagt till sommarhuset i Kivik, här sitter de alla tre på rad. Först har vi Sofie, sen Nicole och sist Elias. Min lille son är en riktig charmör, flörtar med allt och alla vart vi än går och givetvis kunde han ju inte låta bli att förtjusas av två söta tvillingflickor.
1 Emma:

skriven

Det är mina föräldrar som renoverar så det blir kanske inga bilder därifrån. Vi får se vad dom säger!

Vårt kök i huset vi ska flytta till är bara något/några år så där blir ingen renovering (än iaf!)Vad han växer lillkillen!!!

2 Helena:

skriven

Hej!

Då kommer ni förbi hoppas jag.

Så fina bilder, jag knycker dem och sparar i Elias mappen.

Puss och kram, mormor.

3 brosan:

skriven

hej hej, det har gått sådär med att leta presenter, har fixat till dig med ente gammelfar. ska ta o kolla lite i veckan och så, hittat något själv? kram brosan

4 soffie:

skriven

å va han är fin Elias å så duktig

må så gott

5 Jennie:

skriven

åh va stor han har blivit den lilla sötnosen :)

6 Camilla:

skriven

svar: Tack så mycket :) Jo jag ska verkligen försöka att göra det :)

Haft en trevlig midommarafton? :)

Kommentera här: