Inköp

Nu är det inte alls långt kvar till slutbesiktningen, den 21/10 på Elias födelsedag har vi fått tid.
Idag har vi gjort beställningarna på vitvaror och badrumsmöbler eftersom vi valt att inte ta det som var standard i huset.
Vitvarorna inhandlar vi från Gränsbygden, det var svårt för andra handlare att slå paketpriset vi fick därifrån.
Kyl och frys blir Husqvarna, vi ville ha is- och kolsyremaskin inbyggt och då finns det bara dem som har det i svart.
Ugn, micro, häll och diskmaskin kommer bli från Bosch, tycker dessa var snygga till ett bra pris. Sen lyckades vi hitta en fläkt som ser precis ut som vi hade önskat, den är från Scandomestic.
Badrumsmöblerna är beställda från Sigro, där har vi valt Vedums serie Tidy med vit plan lucka tvättställ och spegelskåp är 970 mm brett. I tilläggserien F3 har de högskåp med rejäl bredd, så 2 sådana är beställda för massor av förvaring.
Det kommer inte vara de handtagen som är på bilden, vilka det blir har vi inte bestämt än men definitvt något snyggare.
Ett massagebadkar Royalking är också lagt i inköpskorgen, från Importlagret. Ett litet mysigt hörnbadkar där man kan ligga bredvid varann i bubblorna. Vårt kommer bli spegelvänt eftersom det kommer vara i högerhörnan i badrummet. Massor av munstycken för bubblor från botten och i ryggen varav några är roterande.
Så mysigt det kommer bli.
1 Grinders.se:

skriven

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2 Emma:

skriven

Hej hej!

Hur har ni det? Med hus o allt?

Kram

3 Cicci:

skriven

Hej Sara!

Vad roligt att du ser fram emot att följa vår blogg! Ja de är ju faktiskt inte många som väljer NF och ännu färre som väljer att inreda ovanvåning. Tanken varför vi gör det är ju för att man känner en liten tidspress vad gäller hus/bröllop/barn. Jag har alltid sagt att jag vill skaffa barn mellan 25-30 års ålder och nu blir jag 27 i år, sen av praktiska skäl vill jag ha avklarat ett bröllop innan barnen kommer till. Därav valde vi att inreda ovanvåning istället för att bygga garage, och hade man inte känt "tidspress" så hade vi kanske också övervägt att välja NNF. Jag hoppas bara på att vi får komma till och dokumentera i huset under byggtiden för det stod ju i avtalet att man inte fick det. Vi får väl muta byggarna med något! Ja jag ser fram emot en liten update på din blogg, har följt den och kikat in här lite då och då men nu har det stått still ett tag ;-PHa det så bra!

/C

Kommentera här: