Vem är du?

Jag hittade det här personlighetstestet hos Sus i dus.
Så här blev mitt resultat.
image34

Inåtvänd Upplevande Konkret Tänkare
Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund- ibland låter du t o m  andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria armar och lösa avtal.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem.

Du tänker logiskt och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

Vem är du, vågar du testa?

2900 Happiness

Då var det en ny vecka och en ny serie, 2900 happiness, kommer att börja sändas i TV3.
Serien blev höstens stora succé i dansk tv, den utspelar sig i Danmarks svar på Djursholm dvs Hellerup. Hellerup som för övrigt har postnummer 2900, är en Köpenhamnstadsdel i Gentofte kommun med en lång kussträcka mot Öresund. På Strandvägen som går genom centrum trängs lyxbutiker med gammal dansk arkitektur.

Svartsjuka, intriger och kärleksaffärer i klass med de moderna amerikanska serierna, låter det intressant? Jag har sett trailer för serien och ska definitivt se första avsnittet.