Bebishoroskop


glitter-graphics.com

Skorpionen 23 okt - 21 nov
Din Skorpionbaby är ett riktig litet busfrö, som gärna retas för att få dig att visa dina känslor och som älskar att locka dig till skratt. Bebisen överraskar dig ständigt genom att bete sig annorlunda mot vad du väntat dig, och är inte alltid den lättaste att ha att göra med. Men bebisen är inte busig på ett bullrigt eller särskilt livligt sätt ,utan är snarare en ganska klurig liten bebis.


v 21

Tyckte det var dags att uppdatera magen lite, har hamnat lite i otakt med fotograferandet sedan jag var på ultraljudet. Blev lite snurrigt eftersom jag blev tillbakaskickad lite över en vecka.
Själv upplever man inte att det händer så mycket eftersom det är på mig själv magen växer. Sambon däremot har vid flera tillfällen de senaste veckorna utbrist "vad stor du har blivit". Jag kan bara hålla med honom när jag ser bilderna och jämför med de tidigare, att ja det växer verkligen.


v 16+5


v 18+4


v20+2

Grodan Boll

Sambon har lekt lite med scannern, vi köpte en allt-i-ett skrivare i julas och försökte scanna in bilderna på lille Grodan Boll.
Så här är vår lille bebis, 17 veckor och 4 dagar gammal ca 17 cm lång och väger 165 g. Ligger med benen upp mot magen och pillar med händerna i ansiktet.