Händer

Finns det någon mer fantastik skapelse än våra händer, så mycket man kan göra med dem. Gripa efter saker, hålla fast dem och byta till den andra handen. Sen är de ju fascinerande att bara titta på, men framförallt är de goda att suga på när man är en liten bebis tycker Thea.

2,5 månader

Oj vad tiden går fort, redan påsk till helgen och lilla Thea har blivit 10 veckor. Nästa vecka planeras det för namngivningsfest liksom vi hade för Elias.
Vädret varierande från härliga varma dagar till hagelskurar som vi hade en igår, lika varierande är dagarna med Thea. Stackars lilla tjejen har haft en tuff start i livet med kolik, vissa dagar värre än andra. En viss liten ljusning börjar ses och vi hoppas det ska ge med sig mer och mer nu när vi börjar närma oss den magiska gränsen på tre månader.
Vi hittar ändå på lite trevliga grejer i veckan, bland annat babysim i Ängelholm och babycafé här i byn, Thea är väldigt glad för dessa aktiviteter.
Vattenträning i badbalja innan starten på babysim, den stora bassängen är mycket bättre där kan man ju ta riktiga simtag med benen anser den lilla fröken.
Mellan episoderna av skrik får vi såklart njuta av riktigt härliga stunder med joller och leende. Skötbordet är ett av favoritställena.
Elias får vara på förskolan 15 h i veckan, så två dagar i veckan har vi "hemma" dag. Då blir det en och annan utflykt ut i trädgårde,  till områdets  lekplats eller promenader. Elias är en aktiv lite kille med mycket energi och orkar gå riktigt långa sträckor.
Redo för promenad.
Ute med radiostyrda bilen.
Ibland tar orken slut, det kan vara krävande att vara storebror.